Web-Links.ro SkyZone Top - Topul celor mai bune Site-uri ComunityRo - Stiri Sport!

ComunityRo Menu
Commentarii!
200
Alegerea Ta!
What is your favorite player?
Total of answers: 87

Wwe-Cyber Sunday!

http://img171.imageshack.us/img171/7341/wwexpecwcybersundayga7.jpg

WWE Cyber Sunday un superb show ce se va discuta in America!Showul va
detine meciuri decisive intre luptatori precum Triple H,Jeff Hardy,Vladimir Kozlov
Y2J sau Batista!Cele mai asteptate meciuri ale acestei seri vor fi pe departe
meciurile dintre Jeff si Vladimir Kozlov dar si meciul dintre Y2J si Batista unde
poate vom avea surpriza ca o legenda sa arbitreze acest meci.Stone Cold,despre
aceasta legenda este vorba si de aceea nu trebuie sa ratati acest show incredibil!

Sfat pentru petrecăreţi: "Demonstraţi că meritaţi tricoul alb-roşu! Muşcaţi din teren!"

Directorul sportiv de la Dinamo admite că cei trei fotbalişti, Pulhac, Ropotan, şi Torje au greşit sâmbătă seara când au fost filmaţi în timp ce fredonau o manea dedicată echipei rivale, Steaua, dar consideră că acum ar trebui lăsaţi să demonstreze în teren că merită să evolueze la echipa din în Ştefan cel Mare.

"Jucătorii ştiu că au greşit şi cred că acum merită să fie lăsaţi să joace. Sunt totuşi jucători tineri, care şi-au făcut treaba când au intrat în teren, sunt şi jucători importanţi pentru lotul de tineret dar şi pentru naţionala mare. Au fost deja criticaţi de toată lumea, acum trebuie să muşte din teren şi să demonstreze că merită să joace la Dinamo"

"Ochiroşii să joace în locul lui Semedo!"

Deşi "Pantera" Semedo a reuşit câteva meciuri extrem de reuşite la debutul său pentru Steaua, evoluţiile din ultimul timp ale fostului clujean au lăsat de dorit.

Dorinel Munteanu a sezisat criza de formă a portughezului şi l-a ţinut mai multe meciuri doar pe banca de rezerve. Dumitru Dumitriu este de părere că Semedo nu are ce căuta în primul "11" al vicecampioanei şi susţine că Ochiroşii, un jucător căruia nu i s-au oferit prea multe şanse în acest campionat, reprezintă o alegere mult mai inspirată.

"Ochiroşii trebuia jucat încă din startul campionatului. L-am văzut în câteva partide la Steaua II şi cred că poate evolua mai bine decât Semedo"

"Steaua a demonstrat că în Ligă, fără investiţii, nu te poţi lupta cu granzii!"

Petre Grigoraş a comentat în exclusivitate pentru www.prosport.ro parcursul Stelei de anul acesta în Liga Campionilor şi consideră că atâta timp cât nu se investeşte în fotbalişti de valoare, este foarte greu să ţii pasul cu formaţiile de top din Vest.

"Steaua a confirmat că nu ai cum să te lupţi cu granzii, în Europa, dacă nu se fac investiţii. Este greu să le faci faţă echipelor de top din Europa şi atunci când ai la dispoziţie bugete colosale. De câţiva ani, Dinamo Kiev şi Şahtiorul nu reuşesc să ajungă în prim plan, chiar dacă patronii le pun la dispoziţie toate condiţiile. Deocamdată la noi nu se poate obţine mai mult, eu consider că acolo ne e locul deocamdată; avem nevoie de jucători extrem de valoroşi pentru a putea să facem faţă unor echipe ca Bayern şi Lyon", a spus antrenorul Galaţiului pentru www.prosport.ro.

Grig a fost în schimb mult mai îngăduitor cu campionii de la CFR, pe care îi felicită pentru parcursul lor: "A fost o experienţă foarte utilă pentru CFR, chiar dacă părăseşte Europa, o face cu fruntea sus. O echipă venită din ligile inferioare a câştigat titlul şi a avut o comportare meritorie în cupele europene. Şi asta în doar câţiva ani. "


Video-ul zilei
Conectare
Top 10 Useri!
Top 5 Useri:

Chose your language!
Chose your Language:
>>English
>>english
>>Germanian
>>French
>>Spanish
>>Italian
Parteneri
Games-Time
Benzi Desenate WWE
Rezultate online din Fotbal
Vizioneaza gags FlorioTube
Noaptea 007
Wrestling-extremeee


HackSTAR.Org
Page Rank Check   Votati-ne in Top66.ro
top free multiplayer online rpg games
Statistici

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
publicitate online, web design si promovare pe internet Web-Links.ro ClickLink.ro Inscrie-te in TOP ![
Powered by uCoz