Comunitatea Romanaeasca!
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Discutie Libera » Discutie Libera » Piczo sau Ucoz? (Piczo sau Ucoz?)
Piczo sau Ucoz?
AdminDate: Thursday, 2008-10-30, 0:10 AM | Message # 1
Admin
Group: Useri
Messages: 10
Reputation: 0
Status: Offline
Majoritatea tinerilor din ziua de astazi se prostesc facand websiteuri neavand ce face!De aceea oamenii inteligenti care stiu intradevar ce vor sa faca au creeat piczo!Majoritatea lumii cauta sa-si faca siteul prin piczo nestiind ca defapt ei tot ce fac este sa piarda timpul!Daca ar vrea sa faca ceva cu adevarat concret i-as sfatuii sa se apuce deja de Ucoz!Mai jos voi face o comparatie intre cele 2 siteuri pentru a vedea care site da cea mai buna eficienta:

Avantajele Piczo:
Cu toate ca pare cam stupid ce spun totusi piczo are si unele avantaje:
1.In cazul in care esti un mic incepator care de abia descopera lumea internetului e tocmai bine sa folosesti piczo-ul care se descurca foarte bine avand un menu foarte usor de utilizat astfel incat oricine poate sa-si faca un website!
2.Piczo pare sa devina o comunitate a distractiei in Anglia sau in alte tari(Inafara de Romania) unde termenul Piczo Zone devine din ce in ce mai cunoscut si lumea spera sa devina "Celebra" punand cat mai multe imagini pe Piczo zone!

Dezavantajele Piczo-ului:
1.Odata ce ai devenit un bun creeator de siteuri trebuie sa te lasi de piczo deoarece in sfarsit descoperi cat de PUTINE lucruri iti ofera piczo-ul!
2.In cazul in care vrei sa faci un website serios/o afacere NU AI CE CAUTA PE PICZO!
3.Ucoz iti ofera posibilitati multiple in comparatie cu Piczo care pare sa traga din ce in ce mai mult spre Hi5 pentru unele persoane
4.Ucozul desi este mai greu de folosit cei care se pricep il folosesc destul de bine si pot creea in cateva minute ceva ce trebuia sa faca in cateva zile pe Piczo!
5.Ucoz te apropie din ce in ce mai mult de cum sa faci un website serios si la nivel inalt fata de piczo care te trage inapoi si niciodata nu te vei gandii ca poti avea triplu fata de vizitatorii care ii ai pe acel site!
6.Piczo nu este nici pe departe serios iar hackerii pot distruge un website pe piczo in joaca!
7.Piczo are uneori probleme care fac tot felul de chestii care opresc unele siteuri din munca lor lucru ce ii fac pe creeatorii acelor websiteuri sa-si smulga parul din cap!
8.Piczo are unele greseli de exprimari care pot duce omul sa gandeasca gresit.Ex:In ziua de azi majoritatea creeatorilor de websiteuri prin piczo cred ca Hitsurile inseamna numarul de vizitatori care intra la ei pe site!TOTAL ERONAT!Hitsurile reprezinta defapt paginiile deschise in totalitate de toti vizitatorii pe un site!De ex daca Andrei a intrat pe siteul www.... si a accesat 3 pagini se vor pune 3 hitsuri!

Cam asta e tot biggrin .Astept pareri biggrin biggrin

 
CasmanDate: Wednesday, 2008-11-05, 5:17 PM | Message # 2
3
Group: Moderatori
Messages: 47
Reputation: 2
Status: Offline
pai nu ar fi bine sa pui piczo mai bine lasi cu TK sau Ucoz happy happy happy happy asta e sfatul meu decizia o iei tu smile smile biggrin biggrin cool cool

superrrr
 
Forum » Discutie Libera » Discutie Libera » Piczo sau Ucoz? (Piczo sau Ucoz?)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024
Powered by uCoz