jocuri
|
|
|
comunity | Date: Sunday, 2008-09-07, 3:37 PM | Message # 2 |
Admin
Group: Useri
Status: Offline
| In curand vor venii noi jocuri care probabil vor aparea si pe site...de ex:Smackdown Vs Raw 2009 sau Fifa 2009...sper sa va distracti cu jocurile toamnei:D!
www.comunityro.tk
|
|
| |
|
comunity | Date: Sunday, 2008-09-07, 3:52 PM | Message # 4 |
Admin
| In legatura cu Smackdown Vs Raw 2009 am inteles ca vor aparea si meciuri tip inferno si vor mai exista si posibilitatile de ati creea o manevra speciala exact cum iti doresti!Cei drept THQ au facut o afacere buna dar si proasta!Majoritatea copiilor au PC si daca jocul nu este si pt PC atunci cine il mai cumpara?Totusi s-ar putea ca ei sa aleaga sa nu-l faca pentru PC si pentru ca PC-ul este platforma piratilor si bineinteles de ce sa mai cumperi jocul cand poti sa-l iei de pe un site gratis?Oricum jocul este ff bun iar cei care au PS2,PSP,Xbox360,WII,PS3 sa se pregateasca!:P:D
www.comunityro.tk
|
|
| |
Casman | Date: Sunday, 2008-09-07, 4:00 PM | Message # 5 |
3
Group: Moderatori
| da e bine dar se poate cu emulator si daca stiu au SVR 09 si am inteles ca poti akolo si draft ii perfect si da poti sa iti creezi propia ta manevra de final si inferno match o sa ai si parole dar cei cu PS2 PSP XBOX 360 WII PS3 au noroc o sa il au direct pe acea platforma si au si la TV care are imagine forte mare si ii bine ca poti vedea mai bine sau jocul TNA Impact si acel si joc ii superb care este in septembire adik in luna noastra de aku dar nu stiu cand este de download dar am vazut ca sunt oameni foarte buni miscari super dureroase si meciuri extraordinare ex: ala cu x nu stiu sigur cum se numea in care si fifa 09 si pes 09 vine in forta si pe PC dar si pe PS2 PS3 XBOX 360 WII si PSP dar si Sims 3 este un joc super pe care ma jucam aproape in fiecare zi pe PC si pana cand o sa vina noiembrie o sa vina si alte jocuri superbe dupa cum am inteles va veni un nou pankiler nush cum se numeste dar am inteles ca o sa fie pe PC PS2 PS3 XBOX360 PSP SI WII tare:D:D:D:D:
superrrr
|
|
| |
comunity | Date: Sunday, 2008-09-07, 4:09 PM | Message # 6 |
Admin
| mda te pricepi la jocuri si la postari lungi Despre FIFA 09 am inteles ca cei de la EA Sports ne pregatesc o surpriza si ca nu va mai fi la fel ca in editiile precedente cu FIFA 08 07 si 06!De asemenea si PES 09 rivalul este un joc ce o sa ne tina ocupati o vreme .Sims 3 si el este un joc foarte foarte bun!In noiembrie am inteles ca va aparea si GTA 4 pentru PC,care are o poveste destul de interesanta si ne intoarcem in orasul din GTA 3,Liberty City!Tot despre GTA 4 am inteles ca va parea mult mai realist,pietonii vor fi mai atenti,traficul va diferii de la ora la ora(astfel nu te vei mai trezii la 3 noaptea ca nu ai loc unde sa mergi pe strada de masini),grafica va fi mai buna si ne va face sa ne simtim ca si cum am traii intro lume virtuala !Alt joc important mai este si NFS care va aparea si el cu o editie noua(am uitat numele )Sper doar sa fie si la el o schimbare mai mare fata de Most Wanted,Carboon si Pro Street!
www.comunityro.tk
|
|
| |
|
comunity | Date: Sunday, 2008-09-07, 4:30 PM | Message # 8 |
Admin
| Mai ai uitat sa pui o singura chestie!PS2 nu e chiar cea mai buna platforma fiindca mai este si PC:P!Si majoritatea copiilor au PC!Faza urata este ca oricat de bun ai avea calculatorul jocurile pt PS2 sau orice alta platforma iti vor merge foarte foarte greu si o sa iesi repede din joc!Sper totusi ca cu aparitia celor 5 jocuri mari(Svr 09,Fifa 09,PES 09,NFS si GTA 4) sa mai apara si alte jocuri frumoase!Cine stie poate ca in curand vom avea norocul sa dam peste inca un joc care sa se poata compara cu unul din cele de mai sus!De asemenea ar fi bine sa mai apara si programe pentru creeat videouri sau download de pe you tube!In legatura cu TNA Impact cred ca o sa fie si el ff bun iar acum ca miai spus de el o sa incerc sa aflu data lansarii si sa te contactez!
www.comunityro.tk
|
|
| |
|
comunity | Date: Sunday, 2008-09-07, 4:46 PM | Message # 10 |
Admin
| Mda multumesc ca te oferi @casman dar asteapta sa se formeze situl(adica sa mai fie adaugate jocuri si noi chestii) si apoi mai vb:P:D
www.comunityro.tk
|
|
| |
|
comunity | Date: Monday, 2008-09-08, 9:57 PM | Message # 12 |
Admin
| Ca sa numai stau sa fac pagini etc pun traileru chiar aici!Trailer TNA Impact!
www.comunityro.tk
|
|
| |
|
almajanu | Date: Tuesday, 2008-09-09, 11:35 PM | Message # 14 |
Bv
| imi plac foarte mult jocurile si am fifa 08 cu liga 1 2 3 si au jucatorii noi veniti!!! este supper!!
|
|
| |
Casman | Date: Wednesday, 2008-09-10, 1:49 PM | Message # 15 |
3
Group: Moderatori
| ok este super si liga 1 2 3 ii perfect dar la fifa 09 va fi si echipe mai noi un pic :D:D
superrrr
|
|
| |